Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής συγκέντρωσης Πέμπτη 7μμ πλ. Αγοράς


Ο λαός της Ουκρανίας πληρώνει εδώ και αρκετές μέρες με το αίμα του την εμπλοκή της χώρας του στον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για το ξαναμοίρασμα του κόσμου.Η επιχείρηση ένταξης της Ουκρανίας στα πιο επικίνδυνα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ και η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας φέρνουν πλεόν τον πολεμο στην Ευρώπη.


Οι ιμπεριαλιστές χαράζουν ξανά τα σύνορα με το αίμα των λαών.Το φούντωμα της σύγκρουσης μεταξύ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας κομματιάζει μια ακόμα χώρα και ανοίγει τα πιο σκοτεινά μονοπάτια για ακόμα μεγαλύτερα σφαγεία.


Η εμπλοκή της χώρας μας στο πόλεμο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.Η βάση της Σούδας,η Αλεξανδρούπολη ,η Λάρισα και ουσιαστικά όλη η επικράτεια ήδη αξιοποιείται από τη πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ για τις κινήσεις της στην ευρύτερη περιοχή.


Η αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία,το κλείσιμο του εναεριού χώρου στον Έβρο,η συνοδεία από ελληνικά μαχητικά των αμερικάνικων βομβαρδιστικών είναι νέα στοιχεία αυτής της εμπλοκής.


Η κυβέρνηση,ακολουθώντας την πολιτική ιμπεριαλιστικής εξαρτησης για λογαριασμό της ντόπιας αστικής τάξης,δίνει τη χώρα για στρατιωτικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ την ίδια στιγμή που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.Παρουσιάζεται απροκάλυπτα σαν ο πρόθυμος στρατιώτης έτοιμος για κάθε υπηρεσία ή διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών.


Οι συνέπειες για το λαό και τη νεολαία από αυτή πολιτική είναι δραματικές και αφορούν όλες τις πλευρές της ζώης του και των δικαιώματων σε δουλειά-υγεία-σπουδές-ελευθερίες.


Μοναδικός φραγμός σε όλα αυτά μπορεί να μπεί μονάχα απ΄τη παλη των λαών.

Επιτακτική ανάγκη να ξαναδυναμώσει το αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα,ενάντια στη πολιτική που μας μπλέκει με το πιο επικίνδυνο τρόπο στα πολεμικά σφαγεία των ιμπεριαλιστών!



  • ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  • ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

  • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  • ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 10/3 19:00 ΠΛ.ΑΓΟΡΑΣ


Κ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ)

8/3/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου