Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί τη νεολαία και το λαό της πόλης να συμμετάσχει στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη 3 Μάρτη στις 7.00μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς. Ταυτόχρονα να συμβάλλει στην κλιμάκωση της πάλης ενάντια στον άδικο πόλεμο στην Ουκρανία και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας με νέο μαζικό συλλαλητήριο την επόμενη βδομάδα.

Η ωμή ιμπεριαλιστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που έρχεται σαν απάντηση στην επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα σύνορά της, ανεβάζει την κλίμακα της σύγκρουσης ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ με ανοικτά πλέον και τα πιο εφιαλτικά ενδεχόμενα. Πρόκειται για μια σύγκρουση πολλαπλά οδυνηρή για τους λαούς με πρώτο άμεσο θύμα το λαό της Ουκρανίας.

Το σύστημα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και εκμετάλλευσης στον τόπο μας χωρίς αναστολές πρώτα- πρώτα με την επέκταση των βάσεων μπλέκει τη χώρα στον πόλεμο. Αποκορύφωμα της εμπλοκής η αποστολή όπλων στο πλαίσιο πλήρους στοίχισης με ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.

Ο λαός μας γνωρίζει το ρόλο του ΝΑΤΟ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που η σύγχρονη αντιδραστική - ιμπεριαλιστική Ρωσία αποτελεί αντίγραφό του. Γι’ αυτό χρειάζεται μαζικά να παλέψει για την ανατροπή της πολιτικής που δίνει τη χώρα σαν πολεμικό ορμητήριο και μπλέκει τη χώρα στον πόλεμο. Να σταματήσει ο αντιδραστικός και άδικος πόλεμος.

ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ Της ΧΩΡΑΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

ΧΑΝΙΑ 2-3-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου