Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ – ΑΝΤΙΒΑΣΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που καλούν σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες και οργανώσεις

 


ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΗ 7.00μ.μ. πλ. Αγοράς

Ελπιδοφόρα τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα, η τάση συμπόρευσης φοιτητικών συλλόγων, σωματείων, συλλογικοτήτων και οργανώσεων, προκειμένου να ευνοηθεί η συνάντηση στο δρόμο ευρύτερων κομματιών του λαού και της νεολαίας που αρνούνται να αφήνουν μόνα τους τα κανόνια, την προπαγάνδα και τη συνολικότερη ισχύ των ιμπεριαλιστών και των κάθε λογής στηριγμάτων τους, να καθορίσουν το μέλλον.

Την Πέμπτη 10 Μάρτη στην Πλατεία της Αγοράς μπορεί και πρέπει ν’ ακουστεί δυνατά η φωνή της αντίστασης στη βαρβαρότητα, το ζόφο και τον τρόμο που γεννά ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ που ήδη οι συνέπειές του καταστρέφουν τη ζωή ενός ακόμη πολύπαθου λαού και σκορπούν τα δεινά της φτώχειας αλλά και μεγαλύτερων και ευρύτερων πολεμικών κινδύνων παγκόσμια.

Ιμπεριαλισμός σημαίνει πόλεμος και ήδη οι ιμπεριαλιστές με των λαών το αίμα τη γη ξαναμοιράζουν σε πολύ πιο επικίνδυνη κλίμακα από πριν.

Βάσεις σημαίνει εμπλοκή στον πόλεμο με τη Σούδα, την Αλεξανδρούπολη, το Αιγαίο και την Κύπρο να συσσωρεύουν κινδύνους με βάση και την τυχοδιωκτική πολιτική ολοκληρωτικής εμπλοκής που εφαρμόζει η άρχουσα τάξη της χώρας μας διεκδικώντας ρόλο στο πλαίσιο του ανήκομεν στη Δύση, αδιαφορώντας για το δικαίωμα του λαού να ζει ειρηνικά στον τόπο του και να μην γίνεται ο τόπος του πολεμικό ορμητήριο και κατά συνέπεια και στόχος αντιποίνων.

Την Πέμπτη 10 Μάρτη στην Πλατεία της Αγοράς έχει μεγάλη αξία να είμαστε όλοι εκεί. Να αναδείξουμε ότι δίπλα στον καρκίνο της βάσης της Σούδας υπάρχουν άνθρωποι που καταδικάζουν την ωμότητα του ρωσικού ιμπεριαλισμού, αλλά ταυτόχρονα αρνούνται την υποταγή στα σχέδια των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ που η ιστορία τους από τη Δρέσδη, τη Χιροσίμα, το Βιετνάμ, το Ιράκ και τη Γιουγκοσλαβία και μέχρι σήμερα, φτάνει για ν’ αποκαλύψει την απύθμενη υποκρισία της προπαγάνδας τους που, γι’ αυτό άλλωστε, κάθε άλλο παρά πτοεί την ωμότητα της Ρωσίας.

Να βροντοφωνάξουμε:

  • ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑ έξω από την Ουκρανία


  • Ζήτω η φιλία των λαών πόλεμο στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών



  • Έξω η Ελλάδα από τον άδικο, και με ενδεχόμενες εφιαλτικές επεκτάσεις, πόλεμο των ιμπεριαλιστών


  • Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά θέλουμε να ζούμε ειρηνικά


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΧΑΝΙΑ 5-3-2022



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου